Brev

Jeg har det dårligt.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg har stået i det samme dilemma og jeg snakkede med mine veninder og de forstod det ikke helt for de følte ik de sendte signaler om at de ik ku li mig så prøv det samme og jeg ved at det blir godt og hvis nogen gir dig ret har du også de andre venner og snak lige med en voksen det behøves ik at være forældre men bare en voksen.

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg har også haft det samme problem, men prøv og være med til konversation mellem dine veninder. Det virker faktisk fordi som jeg sagde det har jeg også haft, men når jeg blev med til konversationen så var de ikke sådan der “ej vi gider ikke og have dig”. Hvis det ikke virker så prøv og snakke med en voksen som kan hjælpe dig. Det behøver ikke og være din forældre, det kan også være din lære, din kusiner/fætter. Som jeg sagde prøv og gøre de ting som jeg nævnt, måske kan de hjælpe.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 11 år.

Jeg kender godt den følelse som du har, jeg har nemlig også *4 venner* som jeg primært er sammen med. Jeg tror at når i for kontakte time hvis i har det så sig det til læren, eller bare en som du er tryk ved.

Hilsen pige på 12 år.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat