Brev

jeg dummede mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jaer. det er en rigtig brøler du har lavet der. Jeg tror du skal prøve at sige undskyld til hende hvis du ikke allerede har gjort det og tal med din mor eller far om det. Du kan også snakke min din lærer om det. Bare det er en person du stoler på. Jeg ved ikke hvad du fortalte hende eller hvor privat det er. men heller at dine forældre ved det (hvis de ikke ved det allerede) En at alle finder ud af det. Dine forældre kan jo mugeligvis snakke med hendes forældre om det. og hører hvad der engtlig forgår. Men det er heller ikke nemt når hun har været din bedste veninde og så “pludslig” ændre sig så meget. Du skal måske lade hende lidt værre. Jeg ved godt det svært, tro mig. jeg kender til det. Men jeg syndes du skal snakke med en voksen om det, så du ikke risikere at alle ved det fra en anden.

  • MiniSlehm, Dreng, 15 år

Hey, pige på 14:)
Ja, det er et “lille” problem du har. JEG vil sige, at du fortjener en meget bedre veninde. En RIGTIG veninde vil ikke være ond mod sin veninde. Men hvis du VIRKLIG ikke kan undværre hende så snak med en voksen SAMMEN med hende og hvis det ikke hjælper så drop hende! Du fortjener meget bedre behandling
Kh *****

  • Du er dig!, Pige, 10 år

Hey.

Jeg ved godt hvordan du løser problemet.
Det er meget simpelt.
Drop hende, det er ikke det værd at prøve og blive ved med at være venner, hvis hun mere eller mindre mobber dig.
Det er måske svært, men altså…
Der er ikke rigtig nogen pointe i og holde venskabet hvis hun opfører sig sådan.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat