Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Irriterende veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det er ik rart at få sådan noget af hvide. Du skulle måske sige til hende at du blev ked af at hun sagde det.
Det havde jeg personligt selv ikke gjort, men hvis man hele tiden fik de der kommentarer havde jeg nok valgt at svare igen.
Siger hun at jeg er grim havde jeg sagt “du er da Heller ik lige frem den pæneste” eller noget i den stil.
Håber at jeg kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 14 år

Hey, det lyder hårdt og er helt enig med dig i at det er ubehageligt og man ikke burde sige sådan noget. Havde selv en veninde som det, og i virkeligheden var hun så usikker på sig selv hun nedgjorte mig for at få det bedre. Det er stadig ikke okay, så synes du enten skal tage fat i hende nu og sige det gjorde dig ked af det (og hvis hun bliver sur er det hende der er noget helt galt med) og ellers forsvar digselv næste gang hun siger noget ondt til dig. Bare sig “nej stop, jeg gider ikke hører på det der du gør mig usikker” eller noget.

  • Jj, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat