Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Irriterende veninde!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv i lidt den samme situation, jeg syntes bare at du skal prøve at fortælle hende alt det du føler. Det kan være at hun forstår og prøver at gøre det bedre, og hvis ik så prøv at være sammen med nogle andre fra din klasse eller sådan noget.
Håber at det hjalp🙃

  • Pige, Pige, 12 år

jeg havde også sådan en veninde.

Det er nemmest at sige det til hende, at hun er irriterende. Men hvis du gør det, skal du gøre det privat. For det kan godt være at det er lidt pinligt for hende.

Hvis det ikke hjælper, kan du altid sige det til dine forældre, eller gå op til hendes forældre og sige at det.

Hvis det ikke virker, skal du altså sige at du ikke gider at være sammen mere. Ellers kan du lave planer med andre piger.

Håber at det kunne hjælpe 🙂

  • Anna, Pige, 14 år

Det lyder godt nok heler ik særlig fedt. Når du nu er så træt af hende skulle du nok tænke over hvad du overhovet får ud af at være venner end hende. Det lyder nemlig ikke som om i givet hindanden særlig meget. Du kunne jo prøve at snakke med hende om at du lige har brug for at holde en pause for at være så meget sammen med hende. Så kunne du jo se om du savner hende. Du kunne også prøve at forklar hende at du syndes at i et vokset en lille smule for hinanden. se hvad hun siger. Måske finder du ud af at hun prøver at gøre det for sjov, så kan i snakke sammen og du forklare hende at det ikke er sjovt.

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat