Brev

Irreterrende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg ved ikke hvordan hans være måde er, men det kunne godt være lidt flirt og jeg kan godt forstå det er irreterrende men hvis du gerne vil vide om han flirter så kunne du jo spørge ham eller snakke med en veninde om det?❤️
Håber du kan bruge mit råd💗
Kh mig!

  • Mig☺️, Pige, 11 år

hej pige på 12
det er helt normalt, jeg er på den samme måde som din bedste ven. jeg plejer at sige det for sjovt men jeg ved ikke den måde han siger det til dig på. prøv at finde ud af hvis han kun siger det til dig eller hvis han også gør der til andre i din klasse. hvis han kun gør det mod dig og du føler dig utilpas synes jeg du skal sige det til ham.

  • pige, Pige, 14 år

Prøv at spøge ham på en gemt måde altså hvis i joker kan du jo spøge kan du lide mig som en joke og se hvodan han reagere du kan også sprøge sådan nååå …….. kan du så lide nogen og så nævne et navn bare en ide

  • Fida, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat