Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen drengevenner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år 🙂
Jeg vil sig efter at næsten alle min venner er drenge .
At du skal bare prøv i frikvartererne at lave noget som du intereser dig for og noget som drengene også gør! 🙂

Men vis det ikke hjælper !
Så kan du ((VIS DU IKKE HAR ANDRE VEJE)) Prøv spil! Fx. Momio , msp !

Men prøv bare at vær dig selv !
Det sker hurtigt !
((Lille tip: Neutral LIFE /INGEN MAKEUP! FAKE TAN! ELLER SMUKT TØJ (det kommer sikkert til at blive ødlagt! ) ))
Håber at jeg kunne hjælpe!
K.H HomoNeptune

  • HomoNeptune, 12 år

Jeg har selv aldrig haft en drengeven, mange siger at det kommer, men jeg tvivler lidt.
Jeg har ikke rigtig nogle råd til dig, men jeg synes, at du måske skal tænke lidt mindre over det. (Hvis du kan) Også bare være dig selv, og måske prøve at omgåes lidt mere med nogle drenge og snak lidt med dem.
Du kunne måske også spørger dine veninder til råds.

  • Anonymous, 15 år

Hej søde pige
Hvis de drenge du har prøvet at få kontakt til ikke svare dig, er det vel ikke dem du skal prøve at være sammen med… Har lidt mistet de fleste af mine drengevenner, da de er begyndt at være sammen med piger fra andre skoler. Det jeg selv gør er, at jeg tager på sprogrejse til næste år. Det kunne du jo også gøre, men du virker lidt desperat, så jeg ville foreslå en fritidsaktivitet for både drenge og piger?
Håber det hjalp;)
Hilsen en pige på 14<3

  • A confusing girl, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat