Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke propulær mere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13 år.
Jeg forstår godt at det er iraterende og fustrende at din veninde undgår dig. Men der sikkert en god grund til det. Det kan være at hun har det svært der hjemme eller noget helt andet.

Du skriver om at være pupulær det er ikke vigigt at være populær i klassen. Og jeg syntes at det er en forkert betegnelse på noget ret så ligyldigt.

Så glem alt om at være populær og din veninde fortjender dig ikke hvis hun ingen gang gider at snakkne med dig.

Jeg er sikker på at der er nogle andre søde piger i klassen. Som du kan være venner med ❤️ (du kan eventuelt tale med din mor eller hvis du har nogle søskende eller en moster hvem du føler dig tryk ved

Hilsen ❤️

  • ❤️, Pige, 13 år

Hej med dig
Har oplevet noget i samme situation, men der må du bare spørge dig selv. Gider du spilde din tid på hende? Er hun virkelig det værd når hun ignorere dig? Hvis du virkelig stadig holder af hende, så jeg du burde tage fat i hende og tage en snak med hende, og hvis hun ikke er forståelig, så er det hendes problem. Der er helt sikkert nogen andre derude, som virkelig gerne vil være venner med dig. Så bare rolig, det handler ikke om at være populær, men at have et hjerte af guld og respekt for andre mennesker.
Håber alt løser sig

  • Wonderland, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat