Brev

ikke god til venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløjj
Jeg har haft det på præcis samme måde, og har det nogle gange stadigvæk!
Jeg kan 100% sætte mig ind i det med at vælge netflix over venner og ikke magte at høre på andres endeløse brok og forstyrrelser.
Nu ved jeg jo ikke hvordan du har det – men selvom jeg også nogle gange bliver helt vildt irriteret på mine veninder/venner så er det jo ikke det jeg husker når jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem kan jeg da godt brokke mig lidt over noget de sagde – men ellers har jeg jo hygget mig.
Tror bare at man nogle gange for lagt sig lidt for godt til rette – for mig plejer det at hjælpe når jeg tænker over alle de sjove ting vi kan lave sammen.
Håber du kunne bruge noget af dette:)

  • Genert101, Pige, 16 år

Hej girll. Jeg vil selv sige, at du nok er det man kalder introvert. Jeg ved det selvfølgelig, men det er helt normalt at have det bedst når man er alene. Måske skulle du snakke med din veninde om det. Hvis hun har nogle andre venner kan hun jo være mere sammen med dem. Dog synes jeg du skal holde lidt fast i hende, da det hele kan ændre sig med tiden, og det ka være du begynder at savne hende 🙂

  • Hjælper, Pige, 14 år

hej. jeg ville prøve at sige til din veinde sådan som det er men du skal altid huske at værer dig selv lige meget hvad men helt af alt så skal du tænke over vis du slet ikke havde en veinde og du skal tænke på at der faktisk er nogen der dig og kan lide at værer sammen med dig

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat