Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor gider de mig ikke!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg har været i lidt af den samme ting
ved godt at det kan lyde hårdt men hvis de ikke vil være sammen med dig er det deres skyld, jeg kender dig ikke men det lyder ikke som om du har gjort noget galt. hvis du har nogle gode drenge venner så hold fast i dem og måske hvis du viser at du kan klarer dig uden dem vil de bliver mere intresseret?
men ihvertfald ikke få dem til at følge dig dårlig for det er jo ikke din skyld
håber det hjælper lidt

  • pigederprøverat hjælpe, 12 år

Bar løb hen til bem og spør om val er der galt med mig
Jeg håbe at det virker

  • Anonymous, 10 år

Jeg har prøvet at skifte skole i kort tid men valgte at skifte tilbage. Det var også rigtig hårdt, og måtte dsv skifte tilbage. Mit bedste råd (Det jeg også gjorde på min gamle skole) Er at finde nogle, fx drengene du var lidt sammen med. Snak med dem, hav det sjovt med dem. Der kommer 100 procent en dag hvor du kommer i gruppe med en af pigerne, og muligvis falder i snak med hende.
At starte på en ny skole er svært, og det er sjælendt man bliver den mest populære på skolen med det samme. Giv det tid, selvom det er svært 🙂

  • MieHjælper, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat