Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørger jeg?

Hej jeg er en dreng på 16.

Som gerne vil have andres mening om dette emne.

Jeg går og har små følser for en pige.

Problemet er bare at jeg ikke ved

om hun har det på samme måde.

Vi snakker ikke rigtig samme vi skriver kun sammen.

Ville bare gerne have andres mening før jeg gør noget.

Hvad burde jeg gøre?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)

Jeg synes at det måske er bedst at vente med at sige noget indtil i har mødtes et par gange, nogen gange er det noget andet når man mødes fysisk end når man bare skriver sammen, måske når i har mødes et par gange bliver hun mindre interessant, det kan også være at du bare bliver endnu gladere for hende.

Men husk det er dit eget valg, og hvad der føles rigtigt for dig er det du burde gøre, så meget betyder andre menneskers mening heller ikke:)

Hel og lykke til dig og pigen håber det kommer til at gå super godt uanset hvad du vælger:)

Venlig Hilsen

  • N#, Pige, 17 år

hej!!!
hvis det kun er små følelser synes jeg ikke du skal gøre noget ved det pt, hvis det bliver værre med dine følelser synes jeg du skal spøger <33

  • usikerheds pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat