Brev

Hvordan bliver jeg udadvendt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15

Det er altid fedt at lærer både nye, men også bare generelt mennesker at kende.

Det kan godt være super grænseoverskridende lige pludselig at snakke med nogen som man ikke altid har snakket med, men jeg tænker ikke at der vil ske så meget, hvis du fx satte dig over til en drenge gruppe, som du ikke plejer at sidde eller snakke med.

Den bedste måde at få flere venner på er helt klart at åbne sig op og gøre noget for det.

Jeg synes bare du skal springe ud i det og forsøge at danne nye venskaber.

Held og lykke, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Hej dreng på 15 år
Jeg ville sige at du burde prøve at snakke med nogle af de andre, selv om det virker lidt mærkeligt og akavet.
Fx syndes jeg du burde prøve at sige godmorgen, og spørge dem om deres weekend.
Vh dreng 13 år

  • Anonym, Dreng, 13 år

Har helt klart selv samme problem, men hvis det skal være så hjælper sociale medier også helt klart 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat