Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan bliver jeg inviteret med til festerne?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14.
Jeg er 15 og går i 9. klasse, og i min klasse begyndte vi først at gå til fester sidst i 8. klasse, men jeg følte selv at jeg var klar til at drikke og gå til fester før det, men jeg valgte at vente til mine veninder også begyndte. Jeg synes du skulle prøve at spørge de veninder i din vennekreds om de egentlig ikke kunne tænke sig at komme med til den her fest. Hvis det ikke virker kan du jo altid prøve at blive venner med de piger der går til fest. Du kan e.v.t. finde de ting du har tilfælles med de her piger.
Håber jeg var til lidt hjælp.

Hilsen mig:P

  • Anonymous, Pige, 15 år

Hej pige på 14
Vi er 9.klasser som aldrig har været til fest, fordi vi ikke føler behov for det. Men hvis du gerne vil med til en fest er det måske en god ide at snakke lidt mere med dem der tit går til fester og senere spørge om du må komme med. Du kan også tage din veninde under armen og slæbe hende med. Mon ik én af dem har lyst til at gøre det for dig.

  • 4 9.klasseselever/guder, Vi er ligesom 4 - 3 piger og 1 dreng, 15 år

Hej pige på 14 år
Det virker som om du er i en svær situation. Du snakkede meget om veninderne fra din klasse men ikke rigtig om dem fra din parallel klasse og dit forhold til dem?? Kunne det være du kunne finde ud af det med dem?? Hvis ikke du ligefrem er venner eller snakker med dem, kunne det måske være muligt at prøve at snakke med dem før, du spørg ind til festerne. Nu ved jeg jo ikke hvordan din parallel-klasse er, men det kunne jo være de automatisk spurgte ind til det med fester og måske endda om du ville med til en af dem??

  • Pige der selfølgelig gerne vil hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat