Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvem kan jeg stole på

hejsa

jeg er ikke sikker på

at jeg kan stole på mine venner

og om de faktisk er mine venner

eller om de faktis selt ikke kan lide mig.

De giver mig mixet signaler

men jeg ved der er nogle af dem

der ikke har noget i mod mig

men ved bare ikke hvad jeg har gjodt de andre.

vh pige på 13

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
Det kan jo være at det er fordi i alle sammen er blev teenager og så er der en masse ting man ikke tænkte over før? Men vis ikke kunne det jo være at du skulle spørge den om du har gjort dem noget eller om du bare har misforstået noget kunne det værre en mulighed? Og vis ik prøv at snakke med en voksen måske din lære eller forældre bare et råd
Men du virker som en rigtig sød pige
Kh pige 17

  • Anonym, Pige, 17 år

Hey du.
Kender det godt😏
Du skal bare prøve at være lige den du er.
Spørg din lære om i kan have en kasse hvor i kan lægge nogle sedler hvis i har nogle problemer i skolen… fx “synes Amanda er nederen”.

  • Mig-, Pige, 11 år

Der er venner, også er der rigtige venner.
Venner kan man altid få, de kommer og går. Rigtige venner, er dem man kan stole på, dem der altid er det for en, I medgang som i modgang. Hvis du ikke ved om du kan stole på dem, så de ikke rigtige venner. Nok snare nogen du kan se med en gang i mellem.

Hvem af dine venner, føler du viser mest interesse i dig, for den person har du nok bedst chance for, at få en rigtig god ven med. Spørg ham / hende, om I kan ses, bare jer to, brug tid på at få en rigtig god ven ud af det. En rigtig god ven er bedre end 100 venner. For venner ved du aldrig hvornår vender sig ryggen. En rigtig god ven er der altid for dig.

Alt held og lykke søde 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat