Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad vil han?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis han ikke gider at være venner så giv ham lidt plads og så vent i noget tid og se om han vil være venner igen hvis han ikke vil så lad ham gå og find en anden ven hvis han skal være så dum

  • hjrsge, Dreng, 12 år

Hej
Jeg har prøvet noget der noglelunde er i din dur. Jeg gav ham lidt tid til at køle af måske gik der 14 dage-3 uger. Nu kan vi godt lide hinanden lidt igen og har det super godt sammen. Vi er lidt halv kærester igen.
Mit råd er at give ham lidt tid til at køle af og så prøve at skrive til ham på en god måde.
Hilsen mig

  • Mee, Pige, 12 år

Kære pige på 13 år. Som dreng selv kan jeg prøve at stille mig i hans sko og se lidt hvad han mener. Jeg ved også fra egen erfaring at mange piger selv også tænker at man sagtens kan være gode venner efter et “breakup”. Nogle gange kan det sagtens lade sig gøre, men det meste af tiden med de fleste drenge er det bare lidt mærkeligt? Altså selvom drenge ikke på den måde er forelsket i en pige længere kan de stadig elske en i en hvis grad og have det svært med bare at være venner som om der intet var. Jeg synes i skal prøve at give det lidt tid. Hvis der stadig er lidt med jer, så kan i snakke om det eller se hvis det kommer tilbage. Hvis ikke, så er det sådan det er. Det kan være rigtig svært i starten og det gør ondt at elske men man må bide smerten i sig eller få alle tårerne ud. Det hjælper tit at lave noget med sine venner eller familie så man får tankerne på noget andet men nogle gange må man også gerne lige tænke det igennem og mærke efter. Det kan sagtens også være at i kommer sammen igen om noget tid om det så er uger måneder eller år. Men prøv virkelig at mærke efter hvad du føler for ham og om du kan se jer sammen om noget tid. Håber det hjalp

  • Anden dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat