Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

man skal ikke være bange for en ven eller bar en person som hende, jeg vil sige hende imod og bar gå min vej for det er hun ikke vandtil (lyder det som om) om hvis hun bliver sur er det hendes problem de venner er ikke være og være sammen med
håber det gå med hende
knus den 12 årige pige 🙂

  • pigen på 12 og snart 13, Pige, 12 år

Hej
Jeg synes ik du skal sige til din veninde at du ik vil være venner med hende mere, jeg ville sige du skal lade jeres venskab glide ud. Tal mindre og mindre med hende, ik selv start en samtale med hende og til sidst vil hun ikke dig mere, hvilket jo i dette tilfælde er godt for dig

  • Anonym, Pige, 16 år

Bare lad venskabet fade ud på en naturlig måde, det sker tit at mange vokser fra hinanden når de bliver ældre. Så jeg synes ikke du skal gøre noget stort ud af det, hvis hun spørger dig skal du selvfølgelig bare være ærlig og fortælle det på en rar måde,

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat