Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er enig med de andre! Ønsker dig alt det bedste ❤️❤️❤️❤️❤️!

  • Vhbgh, Dreng, 13 år

Har prøvet noget hvor jeg var på en måde som hende.. giv hende lidt tid og plads, hun har det måske svært med sine hormoner og hvis hun har mens kan hun blive lidt irriteret over selv den mindste ting. Og måske har hun brug for lidt luft og har det svært derhjemme.. jeg lader fx som om jeg har et perfekt liv og er god til alt i skolen, men når jeg kommer hjem ligger jeg og græder… så giv hende lidt tid til hun for styr på sine hormoner..

  • I, Pige, 11 år

Tak for svar, jeg har talt med min klasselærer om det, og også med vendinden sammen med læreren. Det var i fredags, så jeg håber denne uge bliver bedre. Tak til alle der svarede 🙂
Hilsen Pigen

  • Pigen, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat