Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun tror jeg et vild med hendes kæreste.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal ade drengen bestemme hvad han vil. Han skal nok vælge det han helst ville og set i betragning af det er drengens eget valg hvem han går rundt om er det også hans valg om han vil blokere dig.

  • knejt, Dreng, 16 år

Ved godt du nu skriver du aldrig rigtig har kunne lide hende. Hun virker også som en der rigtig gerne vil havde kontrol. Hun kender dig måske ikke så godt og ved ikke om hun kan stole på at i ikke laver noget sammen pga hun ikke ved om hun kan stole på dig. Jeg synes (selv om du ikke rigtig kan lide hende) så forklar overfor hende tydeligt at du ikke ser ham som andet end en god ven. Måske kunne du også begynde og snakke mere med hende så i bygger et forhold op hvor hun føler hun kan stole på dig når du siger at han kun er en ven. Siger ikke at i nødvendigvis behøves at være bedste veninder eller bare veninder, bare få hende til at indse at der ikke er noget.🌸
Håber du kunne bruge mit svar💖

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat