Brev

Hjælp mig!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11🙃

Jeg kender til dit problem! Jeg ved at det kan være svært at forstå hvad problemet faktisk er eller hvorfor din veninde skriver som hun gør.

Jeg har selv været i en lignende situation og ved at det godt kan være ret hårdt. Jeg tror ikke at alle venner og veninder holder for evigt. Jeg har selv oplevet (ikke på egen krop) at hvis folk siger at de behøver en pause fra dig kan det være fordi at de bare har fået nok af alt eller måske bare af dig! Jeg ved godt at det lyder hårdt og at det sikkert IKKE er sådan situationen er! Men hvis din veninde skriver sådan til dig er det nok bare bedst at holde afstand til hende indtil at hun indser at hun faktisk har brug for dig. Hvis det ikke sker eller du kke selv føler at hun giver dig noget positivt tilbage. Var det nok bare til det bedste😕

  • Håber det er forståligt nok😊, Pige, 14 år

Hej.
1. Hvis du vil kan du jo spørge hvad du har gjort forkert (prøv at huske en god tone)

2. Hvis hun så nævner noget så lad være med at tale imod men tag det til dig (prøv at ændre det hvis du kan)

3. Prøv også at sige til hende at hun faktisk betyder noget for dig.

Håber jeg kunne hjælpe😊
Knus fra mig💖

  • Anonym, Pige, 15 år

Kan godt følge dig i hvad du siger men nogen gange må man så indse at hun måske ik er det vær og så må man huske at der findes flere veninder som man måske bare ik kender så hvis din veninde gør dig så ked af det som hun nu gør det så er det måske bare ik hende du bare har brug for men ellers så skriv “kan vi ik finde ud af at snakke for har brug for at for talt om hvordan vi står som veninder” men det er selfølgelig op til dig hvad du gør og ikke gør 💗

  • Hej pige på 11., 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat