Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig!

Hej

Jeg er en pige på 16 år, og går i 10.klasse.

Der er en pige som jeg er interesseret i.

Jeg vil gerne være venner med hende.

Jeg tænker nu hvor vi har påskeferie vil jeg gerne spørge hende

om, hun vil være sammen?

Men problemet er, at jeg ved ikke hvordan jeg skal starte

eller hvad jeg skal skrive!

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

hej pige 16 år, jeg er 17 og går også i 10 klasse. jeg synes det har været lidt svært med at tage kontakt til nogle helt nye, så jeg forstår godt dit dilemma. det her er nok hvad jeg vil gøre selv: hvis du har hendes snap vil jeg nok starte med at sende en simpel streak. og senere hen måske når i har fået streak, så skriv til hende og spørg ind til hvordan ferien går, hvis det virker lidt uoverskueligt så måske spørg omkring nogle lektier eller noget andet praktisk. hvis du på en eller anden måde kan snige noget humor ind i hvad end du skriver vil det være perfekt, man finder hurtigt ud af om man har god kemi hvis man kan grine sammen(:
håber det hjalp lidt, venlig hilsen mig 😉

  • kender det godt, Pige, 17 år

Mange tak for rådet🙂, vi må håbe det lykkes

  • Anonym, Pige, 16 år

Tak, det prøver jeg på

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat