Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp! :(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! jeg kan godt forstille mig hvordan du har det. jeg har været i din situation før med en ven som var skyld i at jeg ikke stoppede i klassen. og så var vi pluslig ikke meget sammen længerer. du skal prøve se om du kan starte venskaber igen. Fx spørg din lærer om du må arbejde sammen med ham/hun så kan det være at du for talt med ham med/hun igen. hvis det ikke virker må du prøve at tale med dine andrer venner om det. mit råd er bare at du må tale med dine venner eller lærer om det og se om du kan få en samarbejdes opgave med ham/hun. Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 13 år

hej.tro mig jeg ved nok ik helt hvordan du har det da det er forskelligt fra person til person men har også selv været der. jeg blev mobbet fra 0-8 klasse også skiftede jeg skole. men hel klat snak med nogen om det da man går helt tomt inden i og tænker hele verden er imod en tro mig. du klare den vi klare den vores tid kommer og det er folkeskolen det er lort men vi klare den og kan være super stolte af os selv når vi har overstået det.
håber du en dag kan se tilbage på det og tænke hvad de var for nogle idioter, for det er ik dig der er fejlen det er 100 % dem
held og lykke

  • anonym, Pige, 17 år

Hej jeg har det faktisk på præcis samme måde. Jeg er også lige blevet droppet uden at vide hvad der er sket og lige pludselig ignorere ens ven dig bare. Man bliver så ked af det og mega sur. Du skal nok få det bedre efter kl dt tid men hvis du ikke gør så kan det måske være en ide at starte forfra og skifte skole? Jeg håber at du kan bruge mit svar!!

  • Anonym pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat