Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mistede min bedste ven

jeg mistede min bedste ven

på grund af en diskussion

on nu nægter de at snakke til mig..

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige<3
Jeg kan forstå at det er hårdt, jeg har selv stået i den situation.
Hvis det er at du føler dig ensom, så prøv at finde nogle andre tøser at hænge ud med, jeg er sikker på at du finder nogle!
Og af min egen erfaring ved jeg at sådan nogle diskussioner godt kan forsvinde på et tidspunkt og at man bare begynder at snakke igen, hvis det dog ikke sker, synes jeg ikke du skal være ked af det, men bare finde nogle andre at være sammen med❤️
Jeg håber du har det lidt bedre<3

  • 💗💗💗, Pige, 15 år

Tusind tak for st skrive, problemet er at jeg har adhd så de synes jeg er mærkelig og hun er den eneste der tagger mig seriøst men det hjælper st vide tusind tak

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde pige>3
Jeg synes det lyder meget ubehageligt, At du siger du har mistet din bedste ven er ikke helt rigtig selvom hun måske virker sur og ked af det så er hun nok bare lidt irriteret over den diskussion i havde 🙁 Jeg synes du skal finde nogle andre at være sammen med når hun blev sur over det. Hvis du savner hende og hun kommer tilbage så skal du bare sige hvordan du har haft det så kan det være i bliver venner igen. Jeg synes du skal finde nogle andre der måske er bedre for dig:)
Hel og lykke fra Kj😘

  • KJ, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat