Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

fuld veninde kom ud som biseksuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Jeg er selv Bi🏳️‍🌈

Tror du bare skal holde det hemmeligt aha

  • Hjælpende mig, Pige, 11 år

Hej,

Det er okay at du ikke rigtig ved hvad du skal stille op med denne nye information, men godt at du er accepterende overfor din venindes identitet.

Jeg tror det bedste lige nu, er bare at gøre som din veninde har sagt: at holde det hemmeligt. Det kan godt være at det er akavet, men i virkeligheden har det nok ikke den helt store betydning for dig eller dine andre venner. Det kan være vigtigt for din veninde at holde det hemmeligt af mange grunde.

Håber det hjælper.

  • Nico, Dreng, 18 år

Hej,
Jeg kan godt forstå at det er et svært dilemma. Jeg synes du selvfølgelig skal holde på hemmeligheden indtil din veninde er klar til helt officielt at springe ud. Men hvis det er får svært at holde på den hemmelighed så kan du snakke med dine forældre eller hvis du har søskende kan du snakke med dem. Du kan også snakke med dem der var til festen som også hørte at hun sprang ud, omkring hvad deres tanker er om det. Du kan også snakke med din veninde som sprang ud om hvordan hun har det med det. Men egentlig er det jo ikke en big deal fordi hun bliver o ikke anderledes af at være bi.

  • Pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat