Brev

fuckk

hej allesammen.

det her problem er måske lidt mærkeligt,

men min bedste drengeven flyttede ind lige ved siden af mit hus.

Han har så fået værelse udtil mit vindue, så vi basically kan se hinanden 24/7.

Først var det hyggeligt, men nu er det ved at blive godt og grundigt irriterende.

På vej hjem for skole er han der, når jeg kigger ud af vinduet er han der,

og når jeg bare ligger i min have kan han også se mig.

Det er også i forvejen lidt rodet fordi vi måske var lidt mere end venner,

og har lidt friendzoned ham,

så det er rimlig akavet og han prøver hele tiden at fikse venskabet igen.

Hvad kan jeg gøre?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Det lyder jeg irriterende ærligt. Du kan jo ikke lige få ham til at flytte. Måske kan du få et forhæng ved dit vindue for at få lidt “privacy”.
Prøv også at måske lige lægge lidt ekstra kræfter ind i jeres “venskab”. I kunne gå en tur og snakke tingene lidt igennem. Det plejer altid at hjælpe lidt. Det kommer nok til at være mærkeligt og akavet, men prøv. Jeg tror det er rigtig vigtigt at i prøver at blive venner igen. Ikke lige frem venner. Bare at i har det okay med hinanden.

Hilsen pige 15

  • 3729, Pige, 15 år

Det lyder lidt indviklet, men jeg synes at du skal få dig et gardin 😊

  • ❤, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat