Brev

Friendship breakup

Hej alle

Jeg og min tidligere bedste veninder

er lige “gået fra hinanden”.

Vi er altså ikke bedste veninder længere

og vi har begge indrømmet det overfor hinanden.

Vores venskab har i lang tid ikke været det samme…

Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre.

Vi har været bedste veninder i 5 år,

og hver gang jeg tænker på det får jeg lyst til at forsvinde…

Jeg føler aldrig at jeg kan komme videre…

Nogle som ved hvordan det føles

eller har nogle gode råd til at komme videre

efter et Friendship breakup?

Tak hvis du læste her til.

Ps. Jeg ved godt at det lyder ret dramatisk

men tro mig, det er ikke sådan at

vi kommer til at “finde sammen igen”.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 14
Jeg har prøvet det helt samme, jeg græd hele dagen lang og også alle de andre dage:)

Men du har jeg det fint, prøv at finde en ny god ven, som du så kan lave et nyt venskab med!!:) man aldrig helt glemme sin bedste ven, men det hele skal nok gå:)

Held og Lykke
Kh mig:)

  • Den søde;), Pige, 12 år

Det bedste du kan gøre er at finde nogen andre venner og lade vær med at tænke på det det kommer til at være hårdt i starten men det bliver meget bedre med tiden og hvis i stadig er ok men bare ikke sammen kommer det til at være meget ledere

  • M, 16 år

Det bedste at gøre at acceptere det jeg synes ikke du skal fylde hullet med nye venner men lære at være alene for det var det jeg gjorde og så det meget nemmere at snakke med folk når du er uafhængelig af folk

  • A, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat