Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forskellig fra min gruppe venner

Hej venner/veninde

Jeg har problem med at jeg synes jeg ikke passer ind i min gruppe ven. Før var jeg sammen med det “populært” men eftersom jeg føler at jeg ikke kan lide at går efter noget ( den gruppe jeg var sammen med går altid efter hende den populært), vælge jeg så at går udefra gruppen.

Jeg var alene i rimelig langtid ca. 2 måned, eftertid fundet jeg en som er rimeligt sød men hun er det “upopulær” pige og er sammen med rimelig mærkelig piger synes jeg.

I starte var jeg kun sammen med hende fordi hun er god i skole men eftertid var det bare sjov at være sammen med hende.
Det endte op med at jeg er sammen med tre andre pige ( sådan 4 kløver) men de 3 andre er meget forskellig fra mig for eksempel det går i lidt mærkelig tøj og er meget anderledes fra min gamle gruppen.

Spørgsmål er skal jeg går tilbage til min gamle gruppen (går op i tøj og smykke som jeg gør men er meget anderledes fra jeg fordi de går op i at være sammen med drenge og at blive populær) eller blive i denne nutid gruppe jeg har( som er lidt “upopulær” og er lidt mærkeligt synes jeg. Undskyld men på et tidspunkt synes jeg det er pinligt at være sammen med dem) ?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂

Jeg er helt enig med overstående svar. Du skal følge din mavefornemmelse og gå med den gruppe, som du får mest glæde af.
Hvis du føler, at begge grupper er lige gode/dårlige, så ville jeg alligevel vælge en, og så prøve at holde ud. Et tip kan også være at finde venner udenfor skolen.

Jeg har aldrig selv haft mange venner. Det gælder både folkeskolen og gymnasiet, hvor jeg til tider bare har holdt ud. Det er utrolig irriterende og kan føles ensomt, men sådan er det desværre nogle gange. Stille og roligt har jeg dog fundet folk at snakke godt med på trods af, at man ikke altid er blevet bedste venner.

Du skal nok klare den og finde nogle gode venner, hvis bare du er tålmodig 🙂

  • O, Pige, 19 år

Hej
Jeg syntes du skal gå efter hvad du føler og prøv stil dig selv det her spørgsmål

Har min gamle gruppe (de populære) sagt noget til at jeg ikke har været sammen med dem på det seneste?

Hvis de ikke rigtigt har lagt mærke til det er de nok ligeglade og var kun sammen med dig, fordi du havde stil og var pæn.

Men alt i alt gå efter hvad du føler

-Katrine

  • Katrine, Pige, 12 år

Har været i samme situation! Jeg kom fra “de upopulære” og hørte ikke til der, de snakkede kun om Harry potter og matematik. Jeg kom ind i den populære gruppe rimelig hurtigt men alle var så fake og følte ikke det var mig. Endte med lidt at skabe min egen gruppe, med 2 af de populære piger og 3 drenge. Det fungere rigtig godt, synes du skal prøve det! Ellers joine en gruppe der er mellem-populær.

  • Abs, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat