Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forkert pige??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

Har også mange venner der både er piger og drenge, og der er slet ikke noget unormalt ved det.

Og hvad angår tøj hader jeg selv at have nederdel eller kjole, føler mig pænt utilpas…
Vil helst gå i nogle stramme jeans eller bare cowboybukser og en hoodie.

  • Jeg prøver bare at hjælpe, Pige, 13 år

Hej!
Jeg vil lige sige, at (inklusivt mig selv) der er RIGTIG mange piger der har det sådan. Det er fuldstændigt normalt! Det behøver ikke at betyde noget som helst, men TRO mig.. HOLD FAST i de drenge! De er guld værd, når piger er irriterende. Så kan man bare gå over til drengene. Og hvis drenge også vil en (hvilket de for det meste vil), så er det en gave, at man er sammen med drengene❣️
Håber det hjalp bare en smule!
– <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Jeg er selv en der har det som dig, udover at jeg ikke er sammen med drenge fordi min familie er lidt imod det, men jeg synes at ikke er forkert, altså man kan gøre det man kan lide uden at nogen blander sig
Jeg er os begyndt at kunne lide noget anderledes tøj, som min familie mener at det er lidt drenget, og kan rigtig godt lide fodbold at jeg vil spille det hele dagen, og kampsport
Men jeg synes selv det er godt at være det, selvfølgelig har jeg ikke noget imod de andre men du skal ikke være bekymret over det😊❤️

Jeg ønsker dig det bedste
Vh
En pige

  • Is, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat