Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min ex

Jo altså for 2 uger siden slog min kæreste/ex op med mig.

Jeg kan stadig lig ham og det ved han også godt.

Men 2 dage efter vi slog op bliver han flirts med min bedste veninde

(lad os bare kalde hende Malou).

Jeg blev selfølgelig vildt sur og ked af det.

De er så blevet kærester.

Mig og ham er dog stadig venner.

Vi har været en del oppe og skændes de sidste 2 uger, men er stadig venner.

Jeg ved ikke om jeg skal blive ved med at være venner med Malou,

hun vidste udmærket godt at jeg stadig kunne lide ham.

Hun har gjordt det samme en gang før, men tilgav hende.

Jeg ved bare ikke om jeg kan tilgive hende igen.

Hvad skal jeg gøre??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej..
Jeg ved ikke hvor lang tid dig og din kæreste har været sammen og om i har haft meget sammen.. Men han virker virkelig ikke som en god ex og din veninde burde vide bedre. Hvis jeg var dig havde jeg sluttet venskabet af med hende Malou for længst. Det er en virkelig unfair situation hun sætter dig i og din ex burde du heller ikke snakke med mere da han virker virkelig ufølsom.
Jeg synes du skal droppe dem begge og lade dem komme til dig engang når de slår op. Så kan du hænge ud med dine andre venner og vise din gamle bff at du er for god til hende og du er ligeglad.
håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 14 år

Kære 13 årig pige
Jeg ved godt at du kan føle dig lige forvirret men Jeg syndes ikke at hun har gjort noget galt hvis hun også godt kunne lide ham er der jo ikke så meget at gøre hun kan jo ikke styres sine egne følser for ham men jeg kan også godt se at det er dårligt stil og det er et svært dilemma du stør i men inden du gøre noget du måske vil fortryde så syndes jeg at du burde snakke med hinde om det og så finde ud af det fra om hun er være at holde fast i eller om du burde give slip
Alt held og lykke!
Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat