Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forældre

Hej

jeg er en pige på 12 år der gerne vil hygge med mine venner i byen

men må ikke

men de andre må gerne

hvad skal jeg gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg ikke der er så meget at gøre. Det er virkeligt træls, ja, jeg fik heller ikke lov da jeg var yngre. Men nu hvor jeg er blevet ældre, kan jeg godt forstå det. Jeg er helt sikker på at grunden til du får et nej, er fordi dine forældre elsker dig, og gerne vil passe på dig. Er det en stor by du bor i? Fordi hvis det er det, så tror jeg helt klart det er, fordi de er bekymret for om der vil ske dig noget. Og det er altså IKKE, fordi de vil holde dig fra at have det sjovt med dine venner. Du kan altid spørge efter deres grund, men husk ikke at blive sur på dem, men derimod at acceptere deres beslutninger. For det gør at de vil stole mere på dig og se med deres egne øjne at du begynder at blive mere moden (:

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg kender det for godt! Det er ikke særlig fedt! Mine forældre er så overbeskyttende! Det helt vildt…. Det er mega træls. Men efter en snak med en af de søde rådgivere på BørneTelefonen havde jeg det bedre. Indeni. Det er rart med en der lytter ….
( så tak til de søde rådgivere ❤️)
Du skal prøve og snakke med dine forældre om du har det svært med det og du føler det gør dig ked af det og frustreret over de andre må men du ikke må. Ellers så prøv da og skriv herind – eller ring herind!
❤️

  • Pigen, Pige, 23 år

du er 12 år! vi ved jo heller ikke helt hvad du vil i byen. hvis du har en bff så spørg personen om hjælp.

  • bff, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat