Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor

Hej…. Jeg er en pige på 11 år

Min bff’er føler jeg holder mig udenfor fordi i i Frikvarteret spørger jeg skal vi være sammen så siger det nej og det har de gjort i alle tre frikvarter og bliver ked af det det når de er sammen uden mig og har svært ved at at snakke om mine følelser foran folk…..

Så hvis du har prøvet det eller noget lignende så eller bare har en måde jeg kan løse det på så hjælp gerne

tak på forhånd

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej.Når du føler dig alene kan du enten snakke med dem eller lav noget hyggeligt sammen med dem efter skole eller i weekenden.
Hvis de holder dig så meget udenfor at du bliver virklig ked af det så prøv at snakke med deres forældre.
Jeg har selv prøvet det og det hjalp at snakke med deres forældre
Mvh S

  • S, Pige, 11 år

Alt efter hvor længe i har været BFF’er ville mit gæt være, at i er ved at vokse fra hinanden. Det sker for venner engang imellem, når man udvikler sig som mennesker. Måske det bare er på tide at snakke med nogle nye venner fra klassen? 🙂

Mvh N

  • N, Dreng, 16 år

Jeg syntes at du burde finde nogen nye veninder.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat