Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig uden for

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Nu er jeg selv en pige så det kan godt være det ikke hjælper så meget..🙃
Men hvis du har været gode venner med dem før corona, så vil det sikkert stadig. Også selvom de har snakket med ham den anden. Det kan også sige en masse om hvordan jeres venskab var før, altså om det kan holde…
Men man skal også huske på at alle nok lige er lidt mere tilgivet under corona, fordi vi hver især lever i vores egen lille bobbel.
Det kan også være at pigerne har brug for at pleje deres andre venner, for at have overskud til at snakke med andre.
Så hvis de virker lidt tilbageholdne så giv dem tid, eller tag selv initiativ til ting i kan lave sammen, jeg tror IKKE de vil synes det er underligt hvis i havde noget før corona.
Hilsen mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej.
Jeg ved ikke om mit svar kan hjælpe dig for jeg også bare en pige.
Jeg forstår dig udemærket godt. Prøv bare at være dig selv. Hvis de kunne lide dig som du var før Corona, kan de nok også godt lide dig her efter Corona.
Jeg vil bare sige at det kan være at de har det ligesom dig, alså at de gerne vil være sammen med dig, men de er bange for at det bliver akavet.
Det kan også være at de bare har brug for at være sammen med andre piger. (Sådan har jeg det også selv engang i mellem). Det betyder ikke at de ikke også gerne vil være sammen med dig.
Hilsen mig

  • Alma, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat