Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler mig ensom. 🥺

Halløj, bare kald mig A 🌸

Min bedste veninde som jeg har været veninder med i mange år

er nu begyndt at lege med en anden.

Jeg har ikke andre venner en hende, jeg føler mig meget ensom.

Jeg har prøvet at være sammen med med pigerne fra min klasse

men jeg passer ikke ind.

jeg overvejer at flytte skole…

men jeg ved bare heller ikke om jeg kan få venner på den skole jeg flytter hen på,

( hvis jeg flytter skole ).

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre…..😭

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kunne snakke med din mor om det, både det med skole og det med dine vendinde. Du kunne også snakke med din veninde om det.

  • E, 16 år

Jeg flyttede skole i sommerferien og fik en hel masse nye venner på den skole jeg går på nu. Så hvis du flytter skole så skal du ikke være nervøs for ikke at få nogle venenr for det for du helt sikkert!
Håber det bedste for dig<33

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej A.
Jeg havde præcis den samme følelse sidste år på min gamle skole. Selvom jeg godt vidste jeg kunne være sammen med de andre, følte jeg ikke at jeg passede ind hos dem. Selvom det er rigtig svært, kan du prøve at snakke med din veninde. Dengang tog jeg selv kontakt til min klasselærer, og havde snakke med hende en gang om ugen. Det hjalp mig rigtig meget, ogdet vil jeg også råde dig til hvis du har en lærer som du føler dig tæt med.
Den første tid på en ny skole er rigtig hård, da alle de andre har kendt hinanden i så lang tid. Men når du falder på plads, skal det nok blive fedt. Husk at du bliver årets “spændende” elev, da du er den nye! Der skal nok være en masse som vil være sammen med dig! <3

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat