Brev

Føler jeg mister min bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har lige mistet min bedste veninde jeg har været venner med hende i 10 år og jeg ved at det er mega svært, men i stedet for så kunne du jo prøve at skrive en besked til hende om høre hvorfor de er så meget sammen at du følger dig udenfor. Håber du klarer den❤

  • Pigen, Pige, 11 år

Hey.
Jeg er en pige på 12 som selv har mistet mine to bedsteveninder på lignende måde 2 år i træk.
Det eneste jeg kan sige til det er at du enten skal give din veninde plads, prøve at snakke med nogen nye det virker måske svært men det er faktisk nemmere end man skulle tro.
Det er altid godt at have mere end en ven hvis nu den anden kommer videre i livet. Hvis ingen af de to ting virker er det bedste du kan gøre at komme videre.
Det er svært og det vil muligvis tage sin tid men det er bedst for dig hvis de andre ting ikke virker.
Jeg håber du kunne bruge mit råd

  • Pige, Pige, 12 år

Hej pige på 13 år

For nogle år siden var jeg i præcis samme situation som du er nu.
Jeg havde en rigtig god veninde, men pludselig begyndte hun at snakkede med en anden fra min klasse og de var sammen tit. Til sidst snakkede jeg slet ikke med hende mere. Jeg var meget ked af det og følte mig også udenfor. Men efter et par måneder var de ikke sammen mere og vi begyndte at være sammen igen.

Det jeg prøver at siger er at du måske skal give det lidt tid. Din veninde har måske brug for noget tid hvor i ikke er sammen. Du kan også prøve at sige at du føler dig udenfor, selvom det godt kan være svært.

Jeg håber at jeg kunne hjælpe dig ❤️

KH en pige på 13 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat