Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler at jeg mister min BFF

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har prøvet det samme, og det sker nogle gange, hvis i tager den samme vej hjem så kan i følges. Eller snak med hende men lad vær med at presse hende, og nogle gange bliver man bare lidt træt af hinanden og så skal man lige holde en pause, det hjælper faktisk. jeg stod faktisk i det samme her forleden og vi er måske ikke så gode venner som vi var for men vi er der for hinanden, man glemmer aldrig hinanden, og det er nok også hende jeg ville gå over til hvis jeg var ked af det, for hun er der altid for mig og jeg er sikker at din ven også vil være der for dig.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige.
Jeg har også en bff men hun går også med en anden.

Men prøv at ignorere hende og den hun er venner med, det hjalp mig.
Nu går hun kun med mig

  • Jj, Pige, 10 år

Jeg tror bare du er nød til at acceptere at i måske er ved at glide fra hinanden.

Der hvor jeg var yngre var der os en jeg gik meget med. Vi var altid sammen. Det var sådan i fire år, men på et tidspunkt var det som om at vi ikke passede så godt med hindanden mere.

Men selvom man ikke ligefrem er “BFF” mere kan man jo sagtens snakke sammen. Så tror bare du ef nød til at finde nogen andre at være sammen med.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat