Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

født i den forkerte generation?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skal holde fast i at være dig selv og gøre hvad du har lyst til, forstår godt det kan være træls at føle sig helt anderledes iforhold til alle andre, jeg tror sagtens stadig du kan være dig selv og være sammen med dem du beskriver dem jo også som søde. Og mån ikke der er nogle der har det på samme måde som dig(-:

  • Foula, Pige, 16 år

Hej pige 16
Jeg har det på samme måde altså med at føle sig gammeldags
Jeg bruger heller ikke snap eller andre medier
Og jeg kan god følge dig
Jeg ved ikke om det kan bruges til noget
Men det jeg gør for at føle mig bedre ind er rat enkelt at jeg bare siger og gør hvad jeg har lydt til (altså inde for reglerne)
Så når fx der er en der spørger om min snap så plejer jeg at sige
Jeg har ikke snap
Og hvis jeg skal være helt ærlig vil jeg også hels snakke IRL
Så det jeg syndes du skal gøre er bare vær dig selv
Jeg håber jeg kunne hjælpe bare en lille smule kærligst hilsner Luna S

  • Luna S, Pige, 12 år

Sådan har jeg det også!
Er kun 14, men forudser, at jeg kommer til at stå i ca. samme situation som dig når jeg skal på gym…
Vil gøre alt hvad jeg kan for at stå ved mig selv, holde fast i, at jeg ikke drikker, sige fra over for dumme kommentarer og altid lytte til mig selv 🙏

Nogle gange kan vi bare ikke selv styre, hvem vi er sammen med i hverdagen, men jeg ønsker for dig, at du finder relationer du trives i ❤

  • Varla, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat