Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min klasse vil ikke var min venner

Min klasse vil ikke tale med mig

og de taler dårligt om mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Tal med en voksen det er ikke pinligt at spørge om hjælp : )

  • Anonym, Pige

Hey søde
Jeg har selv gået i en klasse hvor jeg ikke følte mig godt tilpas og hvor jeg nok blev bagtalt jeg havde den gang heldigvis to ærlige kammerater som fortalte mig at det skete de bagtalte mig ikke selv men en af dem var så populær at hun kunne høre at det skete jeg valgte at det skulle siges til både min lærer og mine forælder da jeg havde prøvet det før og viste der skulle voksen hjælp til for at løse det for det er sådan noget man ikke kan løse selv lærerne skal også hjælpe dig og jeg tror de fleste lærer synes at en gid klassedynamik er vigtig så hvis du siger til en lærer du stoler på at du har brug for at snakke med dem om noget og du kan sige fuldstændig hvad du føler og vise følelser hvis du har brug for det er det min erfaring at de vil tage dig seriøst og prøve at løse det for det er ikke sådan at man ikke skal have det godt i skolen skolen er en vigtig del af ens liv så der skal man føle sig tilpas

  • Anonym, Pige, 20 år

Hej søde! Jeg ved ikke om det her hjælper, men jeg skriver det her alligevel, for der er nogle rigtig gode svar ovenover.

Jeg går heller ikke i en særlig god klasse selv. Min klasse vil heller ikke være venner med mig. Det har hjulpet virkelig meget at få venner fra andre klasser. Jeg synes også du burde prøve at blive venner med nogen fra andre klasser. Så føles livet langt mindre ensomt på trods af den klasse man går i

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat