Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flirtende

Hej.

Jeg er en dreng på 15 år og jeg ødelægger alle mine venskaber

(mest med piger)

Jeg er typen som flirter med for mange på samme tid

og det gør ikke andet end at bide mig i røven i sidste ende.

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det.

Har i nogen gode råd??

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej 15 årige dreng.
Jeg forstår godt at det er irreternde at du ødlægger dine venskaber, men har du nogensinde tænkt på hvor sårede piger egenlig bliver når drenge gør sådan noget?

Et råd kunne være at du skal tænke dig bedre om og så er det rigtig vigtigt at få sagt ordenligt undskyld hvis det sker (altså ikke over telefon!!)

Håber det hjælper🙂

  • Alle skal have det godt, Pige, 12 år

Hej. Tænk på hvor sårede pigerne bliver i sidste ende. Hvis du feks. kan lide en pige sådan rigtigt, så tænk på hende & hvor ked af det hun måske bliver.

Håber det hjælper 🙂

  • Helper, Pige, 16 år

Hej med dig. Jeg er sikker på, at du ikke er den eneste der har prøvet det! Jeg er sikker på du ved, hvor sårede piger kan blive, siden du skriver herind. Mine råd er følgende: 1. Vælg en pige du syntes virker ekstra sød. Hver gang du føler en “trang” til at skrive til en pige, så skriver du til hende. Når du virkelig falder for en pige, så vil andre piger slet ikke være lige så spændene.
2. Lad værd med at tilføje flere piger på fx snap i en periode. På den måde for du nemmere ved at lære dine “veninder bedre og kende.

Håber det hjælper. n

  • The sister u did not know you need, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat