Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fester uden mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan rigtig godt forstå dig. Det er ikke sjovt når ens venner fester, og man ikke gør.Men du skrev at du ingen gang kan lide de personer, så ville det virkelig være sjovt hvis du var med? Men det med at de ingen gang spørger, måske tror de allerede at du ikke vil med fordi du ikke kan lide dem.

  • MentalHelp, 13 år

Jeg kan godt sætte mig ind det, og det lyder virkelig træls. Jeg kan godt forstå at du bliver ked af det, jeg har dog aldrig selv været festtypen. Men det med, at blive holdt udenfor tror jeg mange kender til.
Jeg ved ikke helt, hvad du skal gøre, men et forsøg kunne være at snakke med dine venner om det, for det er ikke sikkert at de tænker over det. Og ellers så prøv at spørg om du må komme med!

  • Anonymous, 15 år

Hey, har lidt samme problem. Der er ingne rigtig måde du kan komme af med det. Jeg plejer bare at lukke snappen, og lave noget andet, eller være sammen med en af mine venner, så glemmer man det hurtigt. Håber det hjalp

  • Anonym Supreme bogo, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat