Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fest uden mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Her er mit råd
Jeg syntes bare at du måske kan finde nogle andre venner fordi de er ikke ægte venner hvis de holder fester uden dig

  • S, Pige, 16 år

Hej pige.
Uanset hvad du fonder ud af syntes jeg det vigtigt at du husker på din vindne sikkert med 100% har sagt det fordi hun ikke vil have dig til at føle sig uden for. Hun lagde sikkert mærke til det selv og fik den dårligt med det.
Kan ikke rigtigt fortæller hvad du skal gøre for at komme med til fest osv… da mennesker er forskellige på forskellige skoler. Du kunne måske tage og spørge om du ” må joine festen ” næste gang du høre de taler om den. Måske spørge din vindne om hvornår næste gang er. Tag der hen og hvis du føler dig velbekommen så alt jo fint. Hvis du ikke føler dig velkommen kunne du tage og sige til din vindne at du ikke føler dig tilpas. Så kan du næste dag snakke med hende om det privat og se om hun kan gøre noget for at du føler dig mere velkommen i den pige gruppe.
( sorry for stave fejl og hvis sætningerne ikke giver mening er ikke den bedste til det her )

  • Geden, Dreng, 14 år

Hej(:

På en måde tror jeg de glemte dig på en måde ikke..

1. Hvis de virkelig havde glemt dig, så burde hende veninden ha’ ringet til dig, eller sådan noget.
Hvis de virkelig syntes t det var underligt og sådan noget, så burde de have gjort noget ved det!

2. Måske ville de bare ikke have dig med/: du siger at du har følt dig udenfor, og måske har det gjort lidt at de andre også bare begynder at holde dig mere udenfor? Idk…

3. Som ‘geden’ dreng sagde, burde du også selv være mere åben omkring det. Altså i sær piger kan ikke holde mund om fester og sådan noget, så hvis du høre om det, og efter noget tid ikke har fået en invitation, så bliver du også selv lidt lød til at spørge om det(:

4. Jeg er ikke sikker omkring det med skoleskift, altså har følt mig udenfor klassen i 3 år nu, og der er ikke gjort noget ved det, såå, welp..
Men du burde i hvert fald snakke med læren eller dine forældre om det.
Jeg tror ikke det vil hjælpe med en af dine veninder, medmindre du har en tæt veninde som går på en anden skole/:

Håber det hjalp(:

  • Alle er lige smukke💎, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat