Gratis

anonymt

24/7

Brev

falske venner

Mine to “veninder”

Holder mig altid uden for,

Finder på dårlig undskyld

når jeg spørger dem om noget,

spurgte dem i dag

om de kunne være sammen

Og de begge siger nej,

ser dem være sammen senere på aftenen.

Vil gerne fjerne dem fra Mit liv,

men da de er de eneste venner jeg har tilbage

Hvad gør jeg?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Forstår godt din situation, stod selv i den engang.
Du møder mange mennesker på din vej igennem dit liv, og på den vej møder du mange, når du lære dem at kende finder du hurtigt ud af om det er dine rigtige venner eller ej, og hvor meget man vil finde sig i.

Synes du skal tage en snak med dem, og spørge hvad meningen er med at de er sammen uden dig, når du havde spurgt om de ville være sammen. Det er selvfølgelig okay de er sammen uden dig, men så i det mindste sige til dig de gerne vil være sammen alene, i stedet for at lyve overfor dig, for umiddelbart lader det bare til at de ikke gider at være sammen med dig, men så kan man i det mindste være ærlig.

Håber du fik lidt ud af mit svar, alt kærlighed her fra <3

  • Frejs, Pige, 18 år

prøv at snakke med andre. Du fortjener bedre snuske<3

  • katrine, Pige, 13 år

jeg syntes du skal snakke med dem om hvorfor de nægter at være sammen med dig. hvis de giver ingen eller en dårlig grund, prøv at snakke med folk som måske også havde eller har dit problem. de ville nok ikke gøre det mod dig, fordi de ved hvordan det er.

  • anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat