Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At miste en ven

Hej.

Jeg har fra lidt over et halvt år siden

være rigtig gode venner med en pige

men lige pludselig ud af det blå(af hvad jeg synes)

har hun ikke ville snakke med mig og helt inureret mig.

Jeg er ikke sikker på hvad jeg har gjort

og savner enig bare min bedste ven.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har stået i præcis samme situation hvor jeg har mistet en ven jeg troede jeg ville have for evigt. Mit bedste bud er at prøve at række ud og genskabe det i havde sammen, men hvis hun stadig virker afvisende så ville jeg bare prøve at komme videre og lade vær med at bruge tin energi på hende. (det er i hvertfald det jeg gjorde). Hvis du selv føler at du ikke har ændret dig negativt og at din ven ikke har haft nogen grund til at trække sig fra dig så er det ikke dit ansvar men hende der er idioten. Ellers måtte hun have snakket med dig om at der er noget der går hende på.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej 🙂
Venner kommer og går. Desværre også de bedste af dem. Det kan godt være rigtig mærkeligt, fordi hvorfor går og kommer venner dog? Kunne de ikke bare blive. Folk ændrer sig, men det vigtigeste er at holde fast i hvem du selv er. Så skal man nok komme langt!

  • Pige, Pige, 15 år

måske kan du ringe til hende, hvis ikke hun vil snakke og spørg hvad du har gjort

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat