Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er vi veninder?

Hej jeg er en pige på 10år

Og jeg har en veninde eller ved ikke helt om vi er veninder

hun kalder mig hendes bff

men kan få ondt i maven nå vi er sammen

men tør ikke at sige fra

hvad gør jeg???

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Du bliver nød til at prøve så godt som mugeligt at sige fra. Eller måske holde dig lidt væk fra hende. Prøv også at snakke med en voksen om det.

Du skal hvertfald ikke have det dårligt når i er sammen………………………………………………

Kærlighilsen Sigrid

  • Sigrid, Pige, 14 år

Tak få din hjælp❤️💖🌸💜

  • Pige, Pige, 10 år

Jeg går ud fra at det er fordi det måske ikke altid er rart at være sammen med din veninde? Er hun mon ubehagelig på en eller anden måde? Driller, er streng, er irriterende?

En idé kunne være at fortælle/snakke med sin mor om det med at ud kan få ondt i maven nogle gange når du er sammen med hende. Din mor har selv været 10 år en gang og haft gode veninder og dårlige veninder osv. osv., så hun kan sikkert hjælpe med at gennemskue om din veninde er streng eller driller eller hvad der foregår.

Jeg ved ikke hvordan man bringer det op i en samtale med hende, men det kan du sikkert finde ud af:)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat