Brev

er træt af det….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Måske burde du prøve at give hende lidt af hendes egen medicin

#dårlighjælp

Kh de mærkelige love ya

  • B, 16 år

Heyyy
Det lyder da mega træls!
Jeg synes i skal sætte jer ned sammen, og så kan du fortælle hende hvordan du har det med hele situationen.
Du kunne blandt andet få hende til at skrive herind til? På den måde er det ikke dig der skal stå med det hele, fordi det er mega stressende for en selv, og jeg kender sagtens til det. Men hvis hun har det svært, og har meget på hjertet kunne du måske snakke med hende om noget terapi?

  • Anonym, Pige, 17 år

Hey. Hør hvis hun er sådan der for dig betyder det hun er falsk. Du skal være stærk enten at fortælle det, og hvis hun ikke gider at lytte på dig så er hun altså ikke en rigtig veninde. Kan godt forstå du er træt af det og jeg har været ude i de situationer mange gange. Du skal fortælle dig selv du ikke er svag for du kan sagtens lade hende gå. Jeg har også givet slip på en af mine “veninder” jeg gik med de sidste 2,5 år og jeg er endelig kommet af med hende. Prøv at snak med hende om det Hvis det virker, virker det tillykke. Hvis det ik gør skal du prøve at give slip på hende. trust me du skal være stærk og tro på dig selv. i know u cannnn<3

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat