Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er mine venner fake?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Meget trist. Prøv at spørge din bedste veninde hvorfor hun hader dig. Prøv at blive gode venner med hende igen. For hvis det nu er fake venner så er det godt at have sin bedste ven ved sin side. Håber det kunne bruges.
Vh mig

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej
(Min histore)

(Lidt det samme, jeg føler også at mine venner er lidt falske. De har det med at bagtale mig… meget.

Og når jeg siger det til lærer (ikke for at være nederen eller noget) så siger de at jeg misforstod det. Men det gjorde jeg ik.

Men har kun en ven, hun er ægte. Hun er super sød, og er altid på min side)

(Hvad jeg sys du skal prøve)

Da jeg begyndte at føle mig ensom, prøvede jeg sådan nogen apps hvor man kan få venner. (Nogen gange kan folk godt være strenge) men eller har jeg fået nogen godt venner på sådan nogen apps.

Jeg syntes også at du skal spørge din gamle bff hvorfor hun hader dig, og om i kunne blive venner igen.

Og hvis hun vil, så skal du droppe de der to piger, de lyder godt nok onde!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat