Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er min ven sød eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg ved, at det kan forekomme svært og grænseoverskridende, men jeg synes, at du burde konfrontere hende med det – ikke nødvendigvis på en sur eller anklagende måde, men nærmere sådan “hey, jeg har følt/fået at vide af nogen, at du har opført dig sådan, så jeg vil lige sige, at det faktisk har gjort mig ked af det – om det så er sandt eller ej”. Hvis hun bliver vildt fornærmet og ikke gør noget ved det, er du nødt til at fortælle hende lidt hårdere, at du ikke synes, det er okay i jeres venskab.

  • Anonym, 15 år

Hej!
Jeg synes at du skal snakke med hende om jeres problem. Så kan du spørge hende om hvorfor hun opførte sig sådan og så ville hun måske give dig en forklaring. Du sagde at hun prøver at blive bedre, det kunne du hjælpe hende med. Du kunne hjælpe hende med at finde ud af, hvad det rigtige er at gøre. Alle kan ændre sig, nogle gange skal man have lidt hjælp til det.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv om hvad du gør!
Jeg håber/krydser fingre for at det bliver bedre<33
M.V.H miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig 🙂

  • mig, Pige, 13 år

Hejjj
Jeg kan totalt realatere til det, jeg har nemlig også haft en masse dårlige vinender før i tiden.
Jeg synes du skal se om det bliver ved og hvis det gør og det stadig ikke hjælper at konfretere hende, så synes jeg at du skal droppe hende!!! Hvis der er en ting jeg har lært af det så er det at man ikke skal lade andre folk får dig til at være usikker eller ubehalig-tilpads!!❤️

Kh pigen der kan realetere

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat