Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg blevet udskiftet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige

Min ene veninde har oplevet/stadig oplever det som du går igennem lige nu. Jeg syntes at (din bedste veninde) hun virker som en toxic person. Du kunne måske snakke med hende om det og om at du føler dig lukket ude. Hvis hun så ikke har lyst til t snakke med dig, eller hun virker ligeglad så syntes jeg du ikke skal være bedste venner med hende mere. Du kunne eventuelt begynde at snakke med en anden fra din klasse? Og hvis I når så langt, så ik’ gør det samme som din bedste veninde gør mod dig.
Håber jeg kunne hjælpe.

Husk! Treat People With Kindness!!

  • Harry Styles crazy, Pige, 12 år

Jeg har selv stået i en lignende situation. Det vigtigste er at du husker dig selv på at hun ikke har glemt dig. Det tog selv ca. 3 måneder før min veninde kom “tilbage” til mig. Det kan føles som lang tid at gå alene, men husk at hun ikke har glemt dig. Der er jo trods alt en grund til at i er veninder.

(Afstands) knus, Anna 13 år

  • Anna, Pige, 13 år

Hej, jeg har oplevet noget lignede, eller det er stadig sådan lidt. Som du kan høre kan det tage lang tid at komme over. Mine to veninder og jeg var et 3 kløver meget længe, men en af dem begyndte at være mere og mere ond imod mod mig. Jeg blev ved med at give hende chancer, men det hjalp aldrig hun blev ved og det tog mig omkring 2 år inden jeg begyndte at være ligeglad, nu har jeg næsten glemt hende. Hun har også fået andre venner nu efter vi skulle flytte skole fordi vores skole kun gik til 6. Så hvis du virkelig føler at hun bliver ved så prøv at glem hende. du kan også tage en lang snak med hende, det hjalp bare ikke for mig.

  • mvh pige:), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat