Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bare grim?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har selv været i samme situation, med mine veninder. De var altid sammen efter skole, og jeg var ikke så tit med. De havde også begge samme interesse, som jeg egentlig slet ikke kunne se det sjove i. Jeg havde det rigtig svært, og følte mig altid udenfor. Jeg har det meget bedre nu, så jeg er sikker på at det nok skal blive bedre. Det lyder som om, at du tit er sammen med dem, hvilket er rigtig godt. Så oplever I en masse ting sammen, og du kan bedre være med i snakken. Når du føler at de afviser dig, hvad gør du så? Jeg gik altid bevidst ned bagved og surmulede. Når man gør det, kan man godt sende et signal om, at man vil være alene. Det kan være, at det er det der går galt? Måske du skulle tage dig en snak med dem om hvordan du har det? Så kan det måske være at de bliver mere opmærksomme på dig. Det kan være at de slet ikke tænker over det. Hvis du bliver ved med at have det skidt, skal du måske overveje at begynde at snakke med nogle andre? Der er ingen der skal gå rundt og være trist – heller ikke dig! Det kan være at der er nogle søde piger nede i klubben, til fodbold, kor – eller hvad der ellers interreserer dig.
Jeg håber at det bliver bedre.. Og lige til sidst, du er bestemt ikke grim, du smuk lige som du er, og du er god nok som du er. Det skal du vide.
Mange hilsner, Pige 14 år:)

  • Pige14, 14 år

Det kan jo godt være at de faktisk slet ikke ved at du føler dig uden for, så måske at du skulle prøve at snakke med dem om det. Kærlig hilsen

  • Agni, 12 år

Altså hvis ikke de kan lide dig, så virker det godt nok mærkeligt at invitere dig med/være sammen med dig.
Jeg er 100% sikker på at de KAN lide dig!

  • Mussar, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat