Gratis

anonymt

24/7

Brev

Er hun en bedre veninde.

Kære …

Jeg er en pige på 11 der er meget usikker på min krop

og jeg har en bedste veninde som jeg elsker at være sammen med.

Men jeg er mere åben overfor en anden af mine venner fordi hun ligner mig mere.

Hun ligner mig på den måde at hun ikke er tynd

og ligesom mig rigtig hurtigt udviklet.

Betyder det hun er en bedre veninde?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Nej jeg syndes ikke det betyder at hun er en beder vininde. det er jo godt at have mange vener og være tryk ved sine vener. jeg ved godt at der mange det siger at man kun kan have EN bedste ven. Men jeg syndes sagtens man kan have flere. Jeg har selv to bedste venner og de er magte forskelige og jeg elsker og være sammen med den begge. så man kan godt have to bedste venner uden den ene er bedre en den anden🥰❤️
håber det gav mening 🙃😄😊

  • pige på 12, Pige, 12 år

Hejsa, man kan sagtens have flere bedste venner, det er kun en selv der bestemmer antallet. Men jeg synes ikke du skal vælge hvem der er “bedst” udefra hvordan de ser ud, men mere om du føler dig tryg og er glad når du er sammen med dem.

Jeg var selv meget usikker på min krop som 10-12 årig, og det stopper man måske aldrig 100% med, på grund af hvordan vores samfund er bygget op. Men vi er alle smukke. Jeg ville ønske jeg kunne have set det som 11 årig, og ikke spildt min tid på at gå og være usikker på alt jeg tog på eller gjorde. Jeg er stadigvæk usikker på min krop nogle gange, men så minder jeg mig om hvor godt jeg ser ud, og hyper mig op foran spejlet, i stedet for at nedgøre mig selv. 😉

  • Anonym, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat