Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner med drenge???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Spiller selv fodbold og er fint venner med mange af drengene fra klassen.
Mange af drengene i min klasse spiller basket og det er jeg ret dårlig til, men jeg spiller alligevel med fordi jeg synes det er sjovt.
Mit bedste råd er at være dig selv, og hvis du er bange for de tror du kan lide dem så bare sig lidt diskret jeg synes det er fedt at have gode drenge venner, så de hved du bare vil være venner
Og det med du ikke er god til fodbold, det er lige meget bare prøv, og hvis nogle af dem griner af dig så bare grin med af dig selv.
Og en ting mere i starten så lad vær at være sammen med dem efter skole, men vær meget sammen med dem oppe i skolen, og når i så bliver lidt tættere så spørg om det har lyst til at lave noget efter skole

Undskyld hvis mit brev er lidt forvirrende håber det kunne hjælpe bare lidt

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej søde pige:)
Jeg synes aldrig det er forsent at starte til fodbold jeg startede for to år siden:) Hvis du har en veninde eller en så kan du tage dem med hen og spille fodbold med drenge. På min skole det sådan at piger gerne må være med til fodbold men at drenge holder sammen og man kan ikke blive venner med dem fordi de andre drenge driller drengen der måske snakker med dig og siger i er kærester. Men tænk bort fra det og bare prøv dit bedste:) Selv har jeg det også bedst med drenge som venner. Jeg har en veninde og hun er den eneste jeg har men da jeg var mindre var de eneste venner jeg havde drenge. Jeg synes du skal være den du er og prøve at få deres tillid, prøv at vis at du bare gerne vil være venner ikke mere og send kun venne signaler
Du kan godt stoler på dig:) Held og lykke😘
Fra Kj

  • KJ, Pige, 14 år

Hold med det hold som dem du gerne vil være venner med kan lide

  • 5 piger på lejrtur, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat