Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej,

jeg føler mig meget ensom,

og min vennegruppe inviterer mig ikke med længere,

de prøver at skjule det for mig,

men jeg kan se at de er sammen på snap kortet.

Jeg ved ikke om jeg har gjordt noget

eller om det bare ik kan lide mig længere.

Jeg ville egentlig høre om i havde nogle råd,

eller om i har det på sammme måde.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg føler på præcis samme måde som dig. Mit råd er at tale med en lærer eller dine venner om hvad du føler.

  • Venlig hilsen pigen der altid gerne vil hjælpe, Pige

Tusind tak for svaret, men jeg er meget genert og tør ikke snakke med mine venner eller familie om det..

  • Anonym

Jeg er også ensom men jeg bliver ved med at kæmpe mig op Råd som til ikk giv op Det er vigtigt du lover alle som der ser dit brev at du ikke Giver op

  • Dreng som vil hjælpe hvor ha kan, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat