Brev

Emo Kids

Hej.

Jeg vil bare vide om der overhovedet findes andre børn som mig

som høre metal musik og er sådan lidt et rebel til alt. (12 – 16 år)

Fordi har aldrig nogensinde hørt om et barn som er sådan andet end mig.

Så jeg ville bare vide om der fandtes sådan nogle så jeg kunne håbe på at møde en, en dag.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg kender det udemærket. Jeg lytter selv til heavy metal og kender udmærket problemerne ved ikke have nogen som mig. Bare vær dig selv!

  • Starr, Dreng, 15 år

Det gør jeg og jeg elsker det. Jeg går kun i sort tøj (mest hoodies), lytter til heavey metal og går i læderjakker. Du er ikke alene 🖤.

  • Anonym, Pige, 12 år

Haha jeg tror sgu jeg er liiiidt anderledes🙈 jeg elsker planter går stort set aldrig i sort tøj ( mit nattøj er godt nok sort) og er moske sådan lidt 🪴🥰🌈 haha ved godt at det er mærkeligt at beskrive det sådan men jeg er moske lidt en hippie og alligevel ikke altså jeg bor næsten i en jungle og ellllsker farver og sol og så har jeg faktisk ikke sociale medier (Instagram, tik tok, facebook) dog har jeg Snapchat og YouTube XD 🙈 men jeg ville bare sige at du ikke er den eneste men at alle er normale💜💚🧡

  • Mulle🪴🥰🌈, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat